Oświadczenie dotyczące koronawirusa

Mar 11, 2020

Szanowni Goście,
w związku z zagrożeniami związanymi z koronawirusem, w poczuciu obywatelskiej odpowiedzialności, od dnia dzisiejszego (11 marca 2020) zawieszamy do odwołania działalność klubu oraz – co podkreślamy – zmieniamy terminy koncertów, które w najbliższym czasie nie mogą się odbyć. W tym momencie jednak nie jesteśmy w stanie wyznaczyć nowych terminów. Nie znamy przyszłości, nie wiemy, jak rozwinie się sytuacja. O kolejnych decyzjach będziemy powiadamiać.

Najważniejsze informacje:

Koncerty zaplanowane pomiędzy 12 marca a 4 kwietnia zostaną przeniesione. O konkretnych datach będziemy informować w osobnych komunikatach. Późniejsze wydarzenia, na dzień dzisiejszy, pozostają bez zmian.

Wszystkie zakupione bilety na przeniesione wydarzenia zachowują ważność.

Bilety na przeniesione wydarzenia można również zwrócić. W celu otrzymania zwrotu prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres mailowy: [email protected] z kodem biletu, numerem konta i prośbą o zwrot za bilet.

Bilety zakupione w kasie klubu również podlegają zwrotowi. W tym celu prosimy o informację na adres mailowy: [email protected] w celu ustalenia szczegółów.

Bądź na bieżąco

Zapisz się do naszego newslettera